Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı âdem evladı esenlığını yangın ve yaman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Bapsı seçerken dikkat edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Bunun kucakin bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Panik amerikan bar sebebiyle derunerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı selim iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış binalabilir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

İhale hazırlığı, genel pazarlama firmaları ve reel sıfır projelerinize önerme verememekteyiz.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door Yangın Çıkış Kapısı yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Göreceksiniz ki bu grado ali kaliteli yangın kapılarını en usturuplu fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın en kötü risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, anatomi boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların muayene şeşnda tutulması önemli örutubet taşımaktadır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Uygulamalarında kanatlardan biri çakılı başkası hareketlidir. Mıhlı kanada ast üst sürgü ve dip kısım uygulandığı kabilinden, amudi panik pas uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlanarak elan okkalı insanın intikaline yada tahliyesine olanak verir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve işçilikaretler kullanılır.

Report this wiki page